#НеСеЗаблуждавайте   Дезинформацията не е друга гледна точка! Кремълската пропаганда се стреми да

...
 #НеСеЗаблуждавайте  
Дезинформацията не е друга гледна точка!
Кремълската пропаганда се стреми да
Коментари Харесай

Как работи дезинформацията: Измамата „джендър пропаганда“

 #НеСеЗаблуждавайте  

Дезинформацията не е друга позиция!

Кремълската агитация се стреми да упрекна Запада (и в частност страните от ЕС) в липса на морал и полезности. Един от методите включва офанзиви против опитите на европейските страни да защитят правата на всички свои жители.

Разпалването на страхове, свързани с хората с друга половост, е употребявано като инструмент за угнетяване на вътрешната съпротива в Русия. Сега тази тактичност се ползва и за всяване на разделяне измежду жителите на Европейски Съюз.

Какво демонстрира инспекцията на обстоятелствата, вижте във видео № 8: Измамата „ джендър агитация “.
________________

Видеото е част от акцията, осъществена в партньорство с Factcheck Bulgaria и чиято цел е да покаже по какъв начин работи дезинформацията и за какво е значимо да я разпознаваме. 

Кампанията се осъществя в подтекста на „ Българска коалиция против дезинформацията “ #BGvsDisinfo, която събира дружно представители на европейски и интернационалните институции, български държавни ведомства, медии, проверители на обстоятелства и неправителствени организации, които сплотяват старания за противопоставяне на дезинформацията, която се популяризира в България.
 



 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР